• English
    • العربية
عرض المادة 
  •   الرئيسية
  • المجلات العلمية
  • مجلة التربوي
  • - 03 - العدد الثالث
  • عرض المادة
  •   الرئيسية
  • المجلات العلمية
  • مجلة التربوي
  • - 03 - العدد الثالث
  • عرض المادة
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

استعرض

جميع محتويات المستودعالمجتمعات & الحاوياتحسب تاريخ النشرالمؤلفونالعناوينالمواضيعهذه الحاويةحسب تاريخ النشرالمؤلفونالعناوينالمواضيع

حسابي

دخول تسجيل

Incidence of Escherichia coli in Raw Cow's Milk

Thumbnail
عرض/افتح
Incidence of Escherichia coli in Raw Cow's Milk.pdf (451.8Kb)
التاريخ
2013-06
المؤلف
الطويل, محمد عبدالله
واصفات البيانات
عرض سجل المادة الكامل
الخلاصة
This study was designed to determine the incidence of opportunistic pathogen, E. coli, in raw cow's milk (Four farms and vending shops). Fourteen raw milk samples were randomly collected from different localities/sources of Misurata city and were inoculated with the relevant bacteriological media. The results revealed that 50% of the samples were contaminated with coliforms. Three samples of them were E. coli positive. It is concluded that some of the raw were unfit for consumption
المكان (URI)
http://dspace.elmergib.edu.ly/xmlui/handle/123456789/289
حاويات
  • - 03 - العدد الثالث

دعم وتنفيذ: مركز تقنية المعلومات بجامعة المرقب
اتصل بنا | ارسال ملاحظة
 

 


دعم وتنفيذ: مركز تقنية المعلومات بجامعة المرقب
اتصل بنا | ارسال ملاحظة