• English
    • العربية
عرض المادة 
  •   الرئيسية
  • المجلات العلمية
  • مجلة التربوي
  • -22- العدد الثاني والعشرون
  • عرض المادة
  •   الرئيسية
  • المجلات العلمية
  • مجلة التربوي
  • -22- العدد الثاني والعشرون
  • عرض المادة
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

استعرض

جميع محتويات المستودعالمجتمعات & الحاوياتحسب تاريخ النشرالمؤلفونالعناوينالمواضيعهذه الحاويةحسب تاريخ النشرالمؤلفونالعناوينالمواضيع

حسابي

دخول تسجيل

Anti-diabetic and Hypoglycemic Activities of Onion: A review

Thumbnail
عرض/افتح
3.pdf (3.929Mb)
التاريخ
2023-01
المؤلف
Muftah Al-zaedi, Younis
Salem Hadoud, Fathi
واصفات البيانات
عرض سجل المادة الكامل
الخلاصة
Diabetes mellitus is a metabolic disorder characterized by hyperglycemia resulting from defects in insulin secretion, action or both. Plants from the genus Allium, particularly onions (Allium cepa) have been consumed for their putative nutritional and health benefits for centuries. The studies indicated that Allium cepa is rich in organosulfur compounds, phenolic acids, flavonoids, thiosulfinates, and anthocyanins which were known to have hypoglycemic, hypocholesterolemic and antibacterial potentials, and antioxidant activity with beneficial effects on inflammatory conditions, diabetes mellitus and cancer prevention. In this review, we reviewed the antidiabetic and hypoglycemic properties of Onion. Several ingredients derived from these plants have chemical constituents that demonstrate anti-diabetic activity, thereby validating their importance for the management of diabetes.
المكان (URI)
http://dspace.elmergib.edu.ly/xmlui/handle/123456789/1537
حاويات
  • -22- العدد الثاني والعشرون

دعم وتنفيذ: مركز تقنية المعلومات بجامعة المرقب
اتصل بنا | ارسال ملاحظة
 

 


دعم وتنفيذ: مركز تقنية المعلومات بجامعة المرقب
اتصل بنا | ارسال ملاحظة